Čas za oddih in popolno sprostitev z @life

15. julij 2013

Da bodo počitniški in dopustniški dnevi brezskrbni in sproščujoči, tik pred odhodom ne pozabite na aplikacijo @life – Feel a Life FREE ali @life – Feel a Life PRO. Naložite si jo na svoj Android, Blackberry ali iOS. Preden boste zapustili svojo deželo, pa poskrbite tudi za brezplačno registracijo na portalu in si ustvarite lasten program, prilagojen vašim sposobnostim, lastnostim in željam, ki vam bo omogočal varno in usmerjeno vadbo.

V času oddiha boste tako lahko še bolje spremljali svojo fizično, zdravstveno in psihosocialno zmogljivost. V okviru sistematičnega in načrtovanega mentalnega treninga si boste izboljšali splošno počutje, odstranili napetosti, razvili večjo mentalno čvrstost in okrepili mehanizme za učinkovito reagiranje na stres. Vsem pripadnikom športnih aktivnosti bo ta čas oddiha kot nalašč za izboljšanje motoričnih sposobnosti ter kvalitetnejšo fizično aktivnost. Slednja bo ob koncu izvedenih dejavnosti predstavljala še večji užitek, ko boste svoje dosežke lahko delili s svojimi prijatelji na družbenem omrežju Facebook.

Izkoristite svoje počitniške dni za popolno sprostitev duha in telesa − @life vam bo pri tem pomagal na celovit način, saj vas bo pripeljal na pravilno pot. Kot je dejal udeleženec po končani trimesečni antistresni preobrazbi, 40-letni informatik Anton Malovrh: "Večinoma se počutim precej bolje, kot sem se, predvsem s stresom je precej lažje. Je pa to šele začetek neke poti. Vidim, da je pravilna, da me počasi spreminja, da me vsak dan bolj pritegne in da počasi postaja del življenja."