Advice against Stress
What you need to know

Manage Occupational Stress with Physical Activity, Balanced Diet and Good Sleep

Mayo Clinic and 24alife collaborated on a research of occupational stress among young anesthesiology residents which has been published in "The Journal of the American Society of Anesthesiologists" (2014). We are really proud of the collaboration and can gladly say that Vojko Strojnik, Ph.D., 24alife sports professional contributed to the study. 24alife app was used to measure and monitor participants' physiological changes and lifestyle.

Lire la suite »

10 namigov za obvladovanje stresa

Čeprav je stres naš vsakdanji spremljevalec in je naivno verjeti, da ga lahko v celoti izničimo, to še ne pomeni, da ga ne moremo obvladovati. Stres je popolnoma normalen odziv posameznika na različne stresorje, ki vplivajo nanj. Stresorji (povzročitelji stresa) so lahko zelo različni, skupno pa jim je to, da na različne načine zamajejo posameznikovo telesno ravnovesje, kar se opazi na telesni, miselni, čustveni in vedenjski ravni. Vsak posameznik, ki ne želi, da nanj vplivajo pretirano negativno, se lahko stresorjem čim bolje prilagodi, jih obvladuje ali če je mogoče, celo odstrani.

Lire la suite »

Seven Ways to Problem Solve

One logical way to problem solve is to seek support.  While it is logical to seek advice, don't forget that the final decision is still yours to make. We are representing the Seven Ways to Problem Solve

Lire la suite »

Načini soočanja s stresom in težavami

Težave in stresorji so v vsakdanjem življenju vse bolj prisotni. Zahteve na delovnem mestu se povečujejo, prostega časa je čedalje manj, pogosto pa imamo v življenju tudi druge, najrazličnejše skrbi in težave. Naučimo se v stresu dobro reagirati in se učinkovito soočati z njim.

Lire la suite »

Stres in negativne misli

Posameznik je pod stresom zelo dovzeten za vpliv negativnih misli, ki so povezane z dvomom v lastne sposobnosti in zaskrbljenostjo. Seznanite se, kako jih lahko uspešno preprečite.

Lire la suite »