Prenovljen portal @life

20. oktober 2013

Spoštovani uporabniki,

obveščamo vas, da smo z dnem 20.10.2013 posodobili portal @life.

Zahteve sodobnega spletnega komuniciranja so vse večje, saj se zahtevnost uporabnikov in želja po čim enostavnejši ter pregledni uporabi hitro povečuje. V želji, da bi sledili trendom, smo preoblikovali videz portala in mobilne aplikacije ter vam omogočili še več funkcionalnosti. Potrudili smo se, da je uporaba portala še bolj prijazna in da boste na njem našli vse, kar vas zanima. V sklopu nove različice smo tako poskrbeli za celovitejšo spremljanje zdravega načina življenja, ki v celostni obravnavi poleg medicine, psihologije in športa vključuje tudi spremljanje prehranskih navad.

Novosti ki jih prinaša prenovljen portal:

  • več vsebine in večji pregled nad članki, ki se nahajajo pod zavihkom Nasveti,
  • preglednejše spremljanje napredka – več grafičnih prikazov,
  • obveščanje o dosežkih,
  • spremljanje zaužite hrane in pijače,
  • novi strokovno oblikovani programi,
  • nasveti, motivacijski citati, ali ste vedeli …

Prenovljen portal lahko uporabljate z istim uporabniškim računom nemoteno naprej, saj so bili preneseni vsa zgodovina in vsi uporabniški podatki.

Vabimo vas, da uporabljate prenovljen portal in si tudi sami ogledate novosti. V kolikor še ne uporabljate naše rešitve, pa ne odlašajte – registrirajte se, naložite aplikacijo in stopite korak bližje k zdravemu življenjskemu slogu. Stara različica portala je na voljo na spodnji povezavi:

www.antistres.si