S programom @life do uravnotežene prehrane in dobrega počutja

23. januar 2013

V zimskih mesecih pogosto pozabimo na gibanje in zdravo prehrano. To nam pusti posledice v obliki pridobljenih kilogramov ali slabega počutja. Če se nam je težko lotiti telesne aktivnosti v mrzlih mesecih, pa ni prav nič težko pojesti nekoliko več, kot je treba. Prehranjevanje namreč ni le osnovna biološka potreba vsakega človeka, ampak je postalo tudi družabna navada.

Če se želite usmeriti v zdrav način prehranjevanja in hujšanja, poleg kontroliranega vnosa hrane ne pozabite na redno telesno aktivnost. Če ne veste, kako bi se tega samostojno lotili, si pomagajte z našimi programi. Virtualni svetovalec vas bo z obvestili spodbujal, da boste redno izvajali aktivnosti in vam tako pomagal na poti do cilja.

Omogočamo izbiro cilja glede na vaše želje. Če želite poleg telesnih aktivnosti spremljati še svoje prehranjevalne navade, je za vas primeren program, ki je oblikovan v okviru cilja prehrana in navade. Program vam izdela povsem brezplačen dvotedenski načrt, ki vnosu hrane sledi in ga nato analizira, obenem pa predlaga ustrezne športne in psihološke vaje. Vodenje prehranskega dnevnika je zelo dober način prikazovanja sprememb prehranjevalnih navad.