S spremljanjem napredka do zdravega življenja

13. oktober 2014

Pot do zdravega načina življenja od nas terja čas in disciplino, vložek, ki se nam vendarle povrne. Pri tem je pomembno, da pred očmi ohranimo zastavljeni cilj ter obdržimo pregled nad našimi dosežki in napredkom. Povratna informacija je namreč ključnega pomena pri doseganju vsakega cilja – vedno je koristno vedeti, če smo na pravi poti, ali delamo dobro in ali se bližamo zastavljenim ciljem. Kar smo si nekoč zabeležili na papir, danes namesto nas beležijo mobilne aplikacije.

Z rešitvijo 24alife spremljajte svoj napredek na več področjih:

  • Sledilnik športnih aktivnosti vam omogoča spremljanje vaših športnih aktivnosti. Vse izvedene aktivnosti in njihov natančen pregled najdete v vašem dnevniku na portalu.
  • Prehranski dnevnik vam omogoča, da spremljate kaj, kdaj in koliko ste pojedli. Fotografirajte svoje obroke in imejte slikovni pregled nad tem, kar jeste. Na podlagi vaših vnosov vam 24alife izriše tudi prehransko piramido, ki vas usmerja v bolj zdrav način prehranjevanja.
  • Telesne meritve vam nudijo stalen vpogled v različne parametre, kot so krvni tlak, telesna masa, obseg pasu, poraba kalorij, stopnja stresa, srčni utrip, raven sladkorja v krvi in druge. Na ta način lahko oblikujete vašo osebno zdravstveno kartoteko.

S spremljanjem različnih parametrov vam aplikacija poda povratno informacijo o tem, ali ste na pravi poti do zdravega življenja. Tako lahko v vsakem trenutku ocenite, če se vaše stanje izboljšuje oziroma slabša in temu primerno ukrepate. 

Veliko lažje je ukrepati, ko so spremembe še majhne in na pogled neopazne, zato spremljajte svoj napredek s 24alife in uspešno nadaljujte po vaši poti do zdravega načina življenja!