S portalom @life odslej lažje do izbranega cilja

15. december 2013

Spletni portal @life po nedavni prenovi in nadgradnji programa od 15. decembra naprej omogoča tudi izbiro cilja, ki ga želite doseči. Trenutno lahko izbirate med tremi cilji, in sicer: 1. Fit in aktivni, 2. Sproščeni in samozavestni ter 3. Prehrana in navade, v pripravi pa je tudi četrti cilj Osredotočeni in učinkoviti. V okviru izbranega cilja so na voljo posebej oblikovani dvotedenski programi, ki so uporabnikom na voljo brezplačno. Dodan je tudi prehranski del, s katerim lahko spremljate prehranjevalne navade in hujšate zdravo.

Fit in aktivni pomaga uvesti redne vadbene navade in s tem izboljšati vzdržljivost in gibljivost, povečati moč ter pripraviti telo na večje obremenitve in napore. Fit in aktivni spremlja in nadzoruje vašo vadbo, obenem pa ima nalogo motiviranja in spodbujanja.

Cilj Sproščeni in samozavestni je namenjen tistim, ki želite odstraniti negativne vplive stresa, razviti odpornost nanj, se naučiti nadzorovanja negativnih misli, se sprostiti, povečati samozavest, spremljati in nadzorovati prehranske navade pod stresom, spremljati fiziološke znake stresa ter delovati preventivno, kar se tiče kroničnega stresa in izgorelosti. 

Cilj Prehrana in navade pa je popolna pomoč za vzpostavljanje zdravih prehranjevalnih navad − spodbuja zavedanje pomena uravnotežene prehrane ter skrbi za zdravo telo. Poudarek daje tudi dobremu počutju in ohranjanju zdravja.

Novosti prenovljenega in nadgrajenega programa @life, ki celostno obravnava vse vidike zdravega načina življenja, so na voljo tudi na platformah Android in iOS.